Ny skytte

Hvordan komme jeg igang med at skyde.

Kom og prøv pistol/revolver:

Du må skyde 3 gange uden at skulle betale kontingent, så du kan prøve om det er noget for dig, dette koster 150 kr. som indeholder 1 ks. caliber .22 ammunition/ 5 skiver og du er selvfølge velkommen til at skyde mere hvis du har lyst. (se priser for ekstra ammunition).

Vil du prøve at skyde pistol eller revolver, så bare kig forbi om mandagen hvor vi skyder fra kl. 18.30 til 21 på vores udendørsbane i Remmerslund.

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

Kom og prøv Riffel:

Du må skyde 3 gange uden at skulle betale kontingent, så du kan prøve om det er noget for dig, dette koster 75 kr. for børn og 90 kr. for voksen, som dækker en serie med skiver og ammunition og du er selvfølge velkommen til at skyde mere hvis du har lyst. (se priser for ekstra ammunition).

Vil du prøve at skyde riffel, så bare kig forbi en torsdag fra kl. 18.30, efter kl. 20 er der ikke mulighed for at prøve skyde.

Om vinteren skyder vi fra kl. 18.30 på banerne hos Ølsted skytteforening på:

Skolevænget 19, Ølsted 8723 Løsning

Vi har alt det udstyr du skal bruge.

For at du kan komme ind og prøve at skyde, skal du medbring gyldig billedlegitimation, samt oplysninger om din nuværende adresse (Vi er lovmæssig forpligtet til at registrere navn, adresse og fødselsdato og gemme disse i et år).

For at blive medlem skal du godkendes af Politiet, dette foregår ved at du udfylder en SKV6 blanket på nettet. Klik her for vejledning.  Hvis du har brug for hjælp til SKV6 ansøgningen, så er vi altid klar til at hjælpe dig, du skal bare spørge.

Fælles for begge er at du altid skal igennem en sikkerheds intro inden du kommer ind og skyder.

Vi har optimale forhold med alle former for skydning.

Om sommeren i Rimmerslund og om vinteren i Hedensted Idrætscenter

  • Klubhus
  • 50m skydebaner til salonriffel
  • 25m pistolbane
  • 200m riffelbane
  • 15m bane til pistol og salonriffel

Løsning-Hedensted Skytteforenings skytter vinder jævnligt store internationale stævner og landsdækkende skydninger.